Sales outsourcing

Bespaar kosten door het uitbesteden van uw verkoop! 

Door het economische klimaat zoeken veel organisaties hun kerntaken op en besteden ze andere uit. 

Wij geloven in succesvolle sourcingrelaties, waarin uitbesteder en leverancier vertrouwen in elkaar uitspreken. Het uitgangspunt van onze samenwerking is dat het duurzaam en succesvol is. SalesEffect is succesvol, als de leveranciers hun doelstellingen hebben bereikt, en de kwaliteit van de geleverde diensten naar behoren is.

Is sales niet uw kerntaak dan is outsourcing dus een interessante optie. Bij sales outsouricing neemt SalesEffect geheel of gedeeltelijk de verantwoordelijkheid over de organisatie van de salesactiviteiten van uw bedrijf over. 

Door de sales uit te besteden kun je de kosten zoveel mogelijk laag houden. Dat geeft u flexibiliteit en slagkracht. De organisatie kan zich dan toeleggen op de eigen 'kerntaken'. 

De salesactiviteiten die wij samen met u afspreken is gebaseerd op een service level agreement waarin afspraken staan tussen SalesEffect en de afnemer van onze diensten.

Meer ontdekken over sales outsourcing?

Bel ons vandaag!

Wilt u meer weten over de diensten van SalesEffect? Bel Lloyd Sastro van SalesEffect via +31 (0) 6 30 83 91 50 of mail ons direct via info@saleseffect.nl. Wij sturen u graag meer informatie of komen bij u langs voor een persoonlijk gesprek.