Over ons

Wij helpen u uw produkten/diensten verkopen! 

_MG_5216

Lloyd Sastro (Directie)

Uw sales uitbesteden aan een betrouwbare businesspartner die zorgt voor nieuwe klanten, opdrachten en afspraken? Dan is sales outsourcing of wel het uitbesteden van de verkoop een waardevol instrument om in te zetten in uw bedrijf. Bij sales outsourcing nemen wij geheel of gedeeltelijk de verantwoordelijkheid over de organisatie van de sales activiteiten van uw bedrijf.

Waarom SalesEffect?
Sales outsourcing is een mogelijke oplossing waarop je als dienstverlener of fabrikant van producten en/of diensten, nieuwe deuren kunt openen met een professioneel sales team opgebouwd uit ervaren sales professionals.

SalesEffect is dé specialist als het gaat om het inzetten van sales teams met als doel het behalen van resultaat. Wij werken o.a. met kritieke prestatie-indicatoren, afgekort KPI's, dit zijn variabelen om onze prestaties en die van uw onderneming te analyseren en om te meten of u op koers ligt wat betreft uw doelstellingen

Het SalesEffect team
SalesEffect werkt samen met een kleine groep zelfstandige professionals uit de sales die jarenlang kennis en professionele ervaring hebben als commercieel directeur, sales manager, teamleider, accountmanager of vertegenwoordiger. Allemaal ondernemers in hart en nieren met de juiste instelling om uw organisatie of mensen te onderscheiden van andere

Meer ontdekken over ons?

Bel ons vandaag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sales outsourcing via SalesEffect? Bel Lloyd Sastro van SalesEffect via +31 (0) 6 30 83 91 50 of mail ons direct via info@saleseffect.nl. Wij sturen u graag meer informatie of komen bij u langs voor een persoonlijk gesprek.