Interim sales en - sales management

Verkoop is onze passie! 

U heeft een interim sales professional of sales manager nodig voor een bepaalde periode omdat er zich situaties in uw organisatie voordoen waardoor het beoogde resultaat en de gestelde doelen niet (meer) haalbaar zijn of lijken.

SalesEffect Interim Sales en Sales Management richt zich op uw organisaties met een sterke focus op het behalen van resultaat.

Interim sales
SalesEffect Interim sales biedt een oplossing voor organisaties met een specifiek sales project en het tijdelijk bijstaan of het vervangen van eigen sales professionals.

Interim sales management
SalesEffect Interim sales management biedt een oplossing voor organisaties waar bij de meest voorkomende reden om te kiezen voor een interim salesmanager is dat de vaste salesmanager is vertrokken (ontslagen of langdurig ziek is) en dat er nog geen geschikte opvolger is gevonden. Om dit tijdsbestek te overbruggen wordt er dan een Interim salesmanager aangesteld.

Wij geloven in succesvolle sourcingrelaties, waar uitbesteder en leverancier vertrouwen in elkaar uitspreken. Het uitgangspunt van onze samenwerking is dat het duurzaam en succesvol is. SalesEffect is succesvol, als de leveranciers hun doelstellingen hebben bereikt, en de kwaliteit van de geleverde diensten naar behoren is.

Meer ontdekken over onze diensten?

Bel ons vandaag!

Wilt u meer weten over de diensten van SalesEffect? Bel Lloyd Sastro van SalesEffect via +31 (0) 6 30 83 91 50 of mail ons direct via info@saleseffect.nl. Wij sturen u graag meer informatie of komen bij u langs voor een persoonlijk gesprek.