Telefonische verkoop en -acquisitie

Voor TeleSales Outsourcing Solutions 

Met een ervaren team tele sales professionals zijn wij dagelijks bezig om ondernemers zoals u te voorzien van nieuwe business of het uitbouwen van bestaande relaties.
Dit doen wij onder andere door middel van:

1. Telefonische acquisitie
Verkopers en accountmanagers blijken het meest betrokken te zijn bij acquisitie. Dit is begrijpelijk omdat dit immers commerciële functies zijn. Opvallend is echter dat zeer weinig bedrijven een specifieke functie voor acquisitie (een acquisiteur) in hun organisatie hebben (1%).

SalesEffect legt middels tele sales professionals effectief contact met beslissers in het MKB (buisness-tp-business). Wij genereren en classificeren leads en maken salesafspraken voor verschillende opdrachtgevers en hun verkopers en account managers. SalesEffect ontzorgt uw salesafdeling met up to date B2B leads gerangschikt naar de mate van interesse, zo zorgen wij ervoor dat uw salesfunnel gevuld blijft.

2. Telefonische verkoop
Als u iets kan verbeteren in uw onderneming, wat zou dat dan zijn? Onderzoek heeft uitgewezen dat een groot deel van de ondernemers de wens heeft om meer en beter te verkopen. Telefonische verkoop is een uitstekend middel om direct en zonder hoge kosten in te zetten en resultaat te halen. De telefonische verkoop uitbesteden aan professionals is een excellente keuze om de omzetdoelstelling van uw onderneming te laten slagen.

Bent u als ondernemer of organisatie op zoek naar effectieve telesales professionals? Wilt u meer rendement uit uw acquisitie en/of verkoop? Neem dan direct contact met ons op.

Meer ontdekken over onze diensten?

Bel ons vandaag!

Wilt u meer weten over de diensten van SalesEffect? Bel Lloyd Sastro van SalesEffect via +31 (0) 6 30 83 91 50 of mail ons direct via info@saleseffect.nl. Wij sturen u graag meer informatie of komen bij u langs voor een persoonlijk gesprek.